Sampdoria - Bologna 2-0. Genovezii urcă pe podium! Eder, pe urmele lui Di Natale şi Del Piero



015 сентября 2015

**Sampdoria - Bologna 2-0.** Genovezii urcă pe podium! Eder, pe urmele lui Di Natale şi Del Piero

În ultima partidă a etapei a treia din Italia, Sampdoria a învins-o cu 2-0 pe Bologna, pe teren propriu. Echipa lui Walter Zenga are şapte puncte din nouă posibile şi este pe locul 3 în Serie A TIM.

Gazdele au rezolvat meciul abia în ultimul sfert de oră, după ce nou-promovata a rămas în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Rizzo, din minutul 62.

Bologna a avut prima ocazie a meciului, în minutul 10, când Brienza a lovit bara. Genovezii au trecut în avantaj în minutul 75, prin Eder, care a marcat din interiorul careului, după o pasă a lui Muriel.

A fost al cincilea gol în acest sezon pentru internaţionalul italian, care este lider în clasamentul golgheterilor din Serie A TIM. În acest secol, doar Del Piero, în sezonul 2002/03, şi Di Natale, în sezonul 2009/10, au mai reuşit să înscrie de cel puţin cinci ori în primele trei runde.

Sampdoria a scăpat definitiv de emoţii în minutul 79, când Soriano l-a învins pe Mirante cu un şut superb de la distanţă.

Dacă echipa lui Zenga a ajuns pe podium, Bologna rămâne în continuare fără punct în prima ligă, după promovarea din Serie B.

Sampdoria: Viviano - Cassani (P. Pereira 21), Silvestre, Moisander, Regini - Ivan (Correa 65), Fernando, Barreto - Muriel (A. Rodriguez), Eder, Soriano

Antrenor: W. Zenga

Bologna: Mirante - Ferrari - Rossettini, Maietta, Masina - Taider (Diawara 57), Donsah (Pulgar 68) - Mounier, Brienza, Giaccherini (Rizzo 28) - Destro

Antrenor: D. Rossi

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑