Rayo - Deportivo 1-3. Fără Raț, rezervă, madrilenii au bifat al 3-lea meci fără succes



015 сентября 2015

 

**VIDEO** Rayo - Deportivo 1-3. Fără Raț, rezervă, madrilenii au bifat al 3-lea meci fără succes

Răzvan Raţ a fost rezervă pentru Rayo, care a pierdut cu 1-3 pe teren propriu cu Deportivo La Coruna. Echipa românului este penultima în Spania după trei etape, fără victorie, și are cel mai prost start de sezon în Primera din 2001 încoace.

Cu Răzvan Raţ lăsat iar pe bancă, Rayo a primit gol de la Deportivo după doar şapte minute. Costaricanul Borges a deschis scorul.

Embarba a restabilit egalitatea (27), dar oaspeţii au revenit în avantaj după doar un minut. Jucătorul împrumutat de la Liverpool, Luis Alberto, a făcut 2-1 pentru Super Depor (28).

Scorul final l-a stabilit chiar un fost jucător al lui Rayo, Perez, care nu s-a bucurat după reuşită (61). Gazdele au terminat meciul cu un om eliminat. Ebert a primit roşu în minutul 77, iar Deportivo a obţinut prima victorie a sezonului. După trei etape, echipa lui Raţ este penultima în Spania, cu doar un punct.

ECHIPE

Rayo: Juan Carlos - Quini (Bangoura, 62), Diego Llorente, Amaya, Nacho Martinez - Trashorras, Raul Baena - Ebert, Embarba, Pablo Hernandez (Farina, 80) - Javi Guerra (Manucho, 62)
Antrenor: Paco Jemez

Deportivo: Lux - Laure, Arribas (Lopo, 78), Sidnei, Fernando Navarro - Juanfran (Juan Dominguez, 72), Borges, Mosquera, Fajr, Luis Alberto (Lusinho, 64) - Lucas Perez
Antrenor: Victor Sanchez

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑