L-a scuipat sau nu Cosmin Matei pe jucătorul CFR-ului? ”Scuipatul nu a ajuns la Păun”



015 сентября 2015

 

**VIDEO** L-a scuipat sau nu Cosmin Matei pe jucătorul CFR-ului? ”Scuipatul nu a ajuns la Păun”

VIDEO Dinamo-CFR Cluj 0-2. Cosmin Matei și-a pierdut capul și calmul pe finalul meciului Dinamo-Pandurii, la scorul 0-2, când echipa sa juca deja în 9 oameni. Mijlocașul ”câinilor roșii” l-a înjurat pe Alexandru Păun la o fază la care decarul dinamovist s-a simțit ridiculizat de jocul adversarului. Mai mult, se pare că Matei l-ar fi și scuipat pe jucătorul clujenilor.

Camerele Digi Sport nu au surprins exact momentul în care acest lucru s-a întâmplat, dar reporterii aflați la fața locului au confirmat că într-adevăr Matei l-a scuipat pe Păun.

Intrat prin telefon la emisiunea ”Fotbal Club”, Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al dinamoviştilor, a încercat să-l scuze pe Matei: "L-a înjurat pe Păun, nu l-a scuipat".

Radu Naum, moderatorul emisiunii, i-a comunicat însă lui Danciu-gol că gestul a fost surprins pe camere şi Dănciulescu a admis într-un final: "Poate l-a scuipat, dar scuipatul lui Matei nu a ajuns la Păun".

Mircea Rednic, antrenorul dinamoviștilor, a declarat, la finalul meciului că nu a văzut faza, întrucât se afla în tribună în acel moment, fiind eliminat la pauza partidei de ”centralul” Radu Petrescu. Paul Anton, cel mai nou coleg al lui Matei, a repetat și el că ”nu a văzut nicio scuipătură pe înregistrările video”, deși le-a urmărit de mai multe ori.

„Nu știu dacă a fost scuipat, m-am uitat pe reluări și nu s-a văzut nicio scuipătură. Nu știu de ce el a făcut lucrul ăsta, păcat. E normal, e nervozitate, e normal să fie un schimb de replici, dar atâta tot”, a spus Paul Anton.

În schimb, cel afectat de gest, Alexandru Păun, a declarat la finalul partidei că a fost scuipat de Cosmin Matei și că a recunoscut asta chiar dacă i s-a reproșat faptul că i-a spus arbitrului ce pățise.

„Nu cred că e normal ce se întâmplă. Ştiu că e frustrant să pierzi. Au jucat cu doi oameni în minus, de aceea am pasat, dar ce trebuia să facem, să ne dăm la o parte? Ăsta a fost jocul nostru şi aşa ne-am gândit că trebuie să facem

Mi-a spus că şi dânsul (Ionel Dănciulescu - n.r.) a jucat fotbal şi ştie cum e, dar nu trebuia să spun arbitrului că m-a scuipat şi m-a înjurat şi să joc în continuare. E frustrant, dar nu e normal să te scuipe şi să te înjure”, a declarat Păun.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑