Nu mai sperie pe nimeni. Steaua a pierdut în acest an tot atâtea partide cât în ultimii doi ani la rând



015 сентября 2015

 

Nu mai sperie pe nimeni. **Steaua a pierdut** în acest an tot atâtea partide cât în ultimii doi ani la rând

VIDEO ACS Poli Timișoara - Steaua 1-0. Roș-albaștrii au ajuns deja la două eșecuri în actualul campionat, după doar 10 etape, iar jocul pe care elevii lui Mirel Rădoi îl prestează este departe de pretențiile unei formații care se vrea campioană.

Steaua nu mai este echipa care a băgat sperieții în Liga 1 iar acest lucru nu se întâmplă de acum, ci de la începutul anului. Decăderea echipei, care a câștigat ultimele trei ediții de campionat, a început în decembre 2014, odată cu pierderea siglei și a mărcii. Apoi, oficialii clubului s-au despărțit de trei jucători importanți, Keșeru, Sânmărtean și Szukala, iar acest fapt a avut un rol negativ în plus asupra randamentului echipei.

Că Steaua nu mai este echipa din ultimii ani o demonstrează și cifrele. Până acum, în 40 de meciuri jucate în 2015, evident oficiale, gruparea bucureșteană a înregistrat 12 înfrângeri, ceea ce se poate traduce într-un procentaj de 30%.

Ca o comparație, în precedenții doi ani, 2013 și 2014, dar după un număr mult mai mare de meciuri disputate, 52 respectiv 55, Steaua a pierdut în total 12 partide (5 în 52 de meciuri - 2013 și 7 în 55 de meciuri - 2014).

Schimbarea de antrenor de la Steaua, Costel Gâlcă cu Mirel Rădoi nu a adus nici ea nimic nou. Dimpotrivă. Cu Mirel Rădoi la timonă, roș-albaștrii au obținut doar jumătate dintre victoriile echipei cu Gâlcă pe bancă în startul sezonului trecut.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑