Paul Papp a înființat o academie de fotbal. ”Singura grijă a copiilor este să-și pună în valoare talentul”



015 сентября 2015

**Paul Papp a înființat o academie de fotbal.** ”Singura grijă a copiilor este să-și pună în valoare talentul”

Unul dintre fotbaliștii de bază ai Stelei, din actualul sezon, Paul Papp (25 de ani) a înființat în orașul natal, Dej, o școală de fotbal. ”Academia de Fotbal Paul Pap” își va începe activitatea chiar luna aceasta.

Potrivit dejeanul.ro, primele selecții, ale copiilor cu vârsta de maximum 11 ani, se vor face sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 13:00, la Baza Sportivă a Parcului Balnear Toroc. 

”Sunt extrem de fericit că am ajuns în acest stadiu, de a da startul academiei de fotbal care-mi poartă numele. Pentru mine, este extrem de important să găsim copii talentați, care să poate juca fotbal fără a avea griji materiale la antrenamente.

Ei trebuie să aibă o singură grijă: aceea de a practica acest sport cât mai bine. Detaliile tehnice nu sunt grija lor. Ei trebuie să-și pună în valoare talentul. Acesta este obiectivul Acamiei de Fotbal Paul Papp”, a spus fotbalistul pentru dejeanul.ro.

Papp nu a avut parte de un start de sezon foarte bun. După meciul de coșmar de la Belgrad, cu Partizan, Papp a ratat derby-ul cu Dinamo, când a fost rezervă neutilizată, dar a revenit apoi în primul 11 al roș-albaștrilor.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑