Materazzi: ”Calitatea fotbalistilor de la Inter este de necontestat” . Ce spune despre șansele la titlu



015 сентября 2015

 

Materazzi: **”Calitatea fotbalistilor de la Inter este de necontestat”**. Ce spune despre șansele la titlu

VIDEO Inter - AC Milan 1-0. Elevii lui Roberto Mancini au trecut în fruntea campionatului din Italia, după o pauză de cinci ani, cu maximum de puncte după trei etape disputate din Serie A TIM.

Unul dintre fotbaliștii importanți ai celor de la Inter, este vorba despre Marco Materazzi (42 de ani), a vorbit, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, despre acest start excelent de campionat al nerraazzurilor.

”Scudetto este un vis, dar această echipă este una care poate termina sezonul printre echipele de top din Serie A.

Împotriva celor de la AC Milan, în afară de primele 15 minute, când au fost surprinși, cei de la Inter nu au suferit prea mult”, a spus actualul antrenor al indienilor de la Chennaiyin.

Materazzi spune că cel mai mult contează victoria în acest moment.

”Sigur că jocul se poate îmbunătăți mereu, că mai sunt de pus la punct unele chestiuni, dar rezultatele bune vor ajuta echipa să funcționeze mult mai bine de acum încolo, odată ce crește și încrederea. Calitatea acestui grup este de necontestat”, a spus fostul mare jucător, care are în palmares cinci titluri în Serie A și un trofeu Champions League în cei 10 ani petrecuți la Inter.

Într-un final, Marco Materazzi a lăudat jocul foarte bun din defensiva lui Mancini.

”Apărarea? Nu mă așteptam ca Gary Medel să fie atât de repede solid în apărare. Demonstrează că este un fundaș de clasă, anticipează foarte bine jocul și mișcările adversarilor”, a conchis fostul ”interist”.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑