EXCLUSIV Motivul pentru care Mircea Rednic a fost trimis în tribună. Petrescu a fost intransigent



015 сентября 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Motivul pentru care Mircea Rednic a fost trimis în tribună. Petrescu a fost intransigent

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Roș-albii au înregistrat primul eșec al sezonului, după un meci în care a avut patru eliminați. Și asta pentru că în afara lui Feussi, Steliano Filip și Cosmin Matei, care au văzut cartonașe roșii, și antrenorul ”câinilor”, Mircea Rednic, a fost trimis în tribune.

Tehnicianul dinamoviștilor i-a reproșat arbitrului Radu Petrescu un henț comis de Lucian Goian, care nu a fost sancționat și în urma căruia se putea dicta lovitură de la 11 metri.

”Dacă domnul arbitru așa a decis, și nu au fost injurii, nu a fost nimic altceva, ce să mai zic? L-am întrebat doar de faza cu Goian cu hențul și de ce nu a revenit la acea fază, cum a făcut la penalty”, a spus Rednic după meci.

Imediat cum a fluierat finalul primelor 45 de minute, Rednic s-a repezit nervos spre ”central” și i-a reproșat respectiva fază. Petrescu l-a ascultat, dar nu i-a oferit nicio explicație.

Însă, după doar câteva minute, înainte ca echipele să iasă de pe tunelul ce duce la vestiare și să revină pe teren, Rednic ”l-a mai luat” o dată la întrebări pe arbitru. De data aceasta, Petrescu a rupt tăcerea și i-a comunicat lui Mircea Rednic că este trimis în tribune.

”Puriul” a revenit cu echipa pe teren, s-a îndreptat chiar spre gazon, după care a luat loc în tribună. Până la finalul meciului, Rednic le-a transmis indicații jucătorilor prin Ionel Dănciulescu, cei doi ținând legătura prin telefon.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑