Sheriff pierde doua puncte: A ratat sansa de a se instala lider solitar in campionatul Moldovei - VIDEO



015 сентября 2015

Sheriff Tiraspol a ratat sansa de a se instala lider solitar in campionatul Moldovei. Aseara viespile au reusit doar o remiza 1 la 1 cu formatia Dinamo-Auto si au urcat pe primul loc in Divizia Nationala, insa sunt la egalitate de puncte cu Zimbru Chisinau.

 

Sheriff Tiraspol a inceput in forta meciul de pe teren propriu cu Dinamo-Auto si a dominat total prima parte. Pe final de repriza tiraspolenii chiar au beneficiat de un penalty, dar Subotic nu l-a putut invinge pe portarul advers.


In partea secunda Sheriff a reusit totusi deschiderea scorului, dupa reusita lui Maxim Iurcu, care a profitat de o balbaiala in careul lui Dinamo-Auto.


10 minute mai tarziu insa mijlocasul lui Sheriff, Yahaya, a vazut direct rosu dupa o intrare dura si si-a lasat echipa in inferioritate. De acest fapt au profitat din plin oaspetii, care au dat lovitura de gratie peste 5 minunte si au egalat prin Andrei Bugneac. S-a incheiat 1 la 1, iar Sheriff pierde 2 puncte importante in lupta pentru titlu. Viespile au acumulat 16 puncte dupa cele 7 runde, la fel ca si Zimbru, insa pot pierde prima pozitie miercuri, atunci cand Dacia va juca partida restanta cu Milsami. In cazul unui succes, lupii galbeni vor urca pe primul loc.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑