Iuliu Mureșan: ”Nervozitatea a fost cauzată de neputința lor în fața noastră. Toate eliminările au fost acordate corect”



015 сентября 2015

 

Iuliu Mureșan: ”Nervozitatea a fost cauzată de neputința lor în fața noastră. Toate eliminările au fost acordate corect”

VIDEO Dinamo - CFR Cluj 0-2. Președintele ardelenilor, Iuliu Mureșan, nu este de acord cu protestele oficialilor de la Dinamo legate de prestația pe care a avut-o brigada condusă de Radu Petrescu.

Mureșan crede că Dinamo a pierdut meciul în primul rând pentru că și-a tratat de sus adversarul, dar și pentru că CFR a arătat un joc bun, consistent pe durata celor 90 de minute.

”Am avut un joc consistent, cu o aşezare bună în teren şi o respectare a tacticii din partea jucătorilor. Probabil Dinamo s-a văzut câştigătoare înainte de meci, dar nu le-am dat prea multe şanse”, a spus oficialul.

Președintele grupării din Gruia consideră complet nejustificate toate protestele dinamoviștilor și-l dă exemplu pe Feussi despre care spune că putea fi eliminat dacă faza nu se petrecea în secunda 28.

”Au avut o stare de nervozitate cauzată de neputinţa lor în faţa jucătorilor noştri. Nu mă aşteptam la un meci atât de dur şi cu atâtea eliminări. Am avut şi noi această situaţie de vreo două ori, în 14 ani de când sunt eu. Dar au fost meritate eliminările.

Toate eliminările au fost corect acordate şi aseară.

Primul galben al lui Feussi a fost justificat, chiar dacă a fost în secunda 28. Poate dacă era pe final, vedea roşu direct. Iar la al doilea a fost fault clar, penalty şi cartonaş galben, nu se poate discuta”, a spus Mureșan la ProSport Live.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑