FIFA a anunţat lista tuturor arbitrilor, care au fost delegaţi la Campionatul Mondial din acest an



 

FIFA a anunţat lista celor 25 de arbitri centrali şi 50 de tuşieri care vor oficia la Mondialul din Brazilia, din acest an. Cei mai mulţi sunt din Europa, care va fi reprezentată de nouă arbitri centrali. Cei mai importanţi dintre ei sunt englezul Howard Webb, Pedro Proenca, din Portugalia, suedezul Jonas Eriksson, olandezul Bjorn Kuipers şi Cuneyt Cakir, din Turcia.

America de Sud va fi reprezentată de cinci brigăzi de arbitri, Asia - de patru, America de Nord şi Africa vor avea câte trei, iar Oceania va fi reprezentată de o singură brigadă de arbitri.

Din ţările CSI, pe lista arbitrilor figurează doar Ravşan Irmatov, din Uzbekistan. În echipa acestuia mai intră tuşierii Abduk Rasulov, la fel, din Uzbekistan, şi Bahadîr Kocikarov, din Kîrgîzstan.

Numărul total de arbitri anunţaţi de FIFA pentru Mondial este de 91, care reprezintă 44 de ţări. În afară de cei 75 de oficiali, în lista anunţată de FIFA au mai fost incluşi încă 16 arbitri centrali şi tuşieri de rezervă. Până la Cupa Mondială, arbitrii vor participa la trei seminarii, în februarie, în martie-aprilie şi cu zece zile înainte de începerea competiţiei. Mondialul de fotbal va avea loc în perioada 12 iunie - 13 iulie.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑