Milinko Pantic e antrenorul lui Pena și laudă fotbalul românesc



 

**VIDEO** Milinko Pantic e antrenorul lui Pena și laudă fotbalul românesc

Milinko Pantic (47 de ani) a devenit în vară antrenorul lui FC Baku, echipa la care activează și Marius Pena. Tehnicianul sârb a pregătit-o anterior pe Atletico Madrid II. 

Fostul jucător de pe Vicente Calderon este mulțumit de Pena și are cuvinte de laudă la adresa fotbaliștilor din țara noastră. 

"Marius este un jucător important pentru noi, nu a jucat mult în acest sezon, dar sigur că va avea șansele lui.

Fotbalul românesc nu mai are jucători precum Hagi, Gica Popescu, dar are destule talente. Din Serbia și România au venit mereu jucători de calitate", a declarat Milinko Pantic. 

Aflată în turneu de pregătire la Marbella, formația azeră va disputa un joc amical cu Steaua, pe 22 ianuarie, de la ora 19:00. Partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1. Pantic are amintiri plăcute din perioada când a evoluat împotriva Stelei. Acest lucru se întâmpla în sezonul 1996/1997 din UEFA Champions League, iar atacant al lui Atletico Madrid a marcat la București, în remiza de pe Ghencea (1-1). 

"Eu am mai jucat împotriva Stelei, am și dat gol împotriva ei. O echipă mare, istorică, importantă în fotbalul european. Va fi un meci frumos, împotriva unei echipe puternice care a participat în acest an în Liga Campionilor", a spus antrenorul sârb. 

Fin cunoscător al fotbalului spaniol, Pantic l-a urmărit la lucru și pe Ciprian Marica.

"El este un jucător bun, are puțin de muncă cu adaptare la stilul din La Liga. Îi este greu acum,  dă piept cu cei mai buni fundași din lume, dar are calități și sunt sigur că va arăta de ce e în stare", a concluzionat fostul jucător și antrenor de la Atletico. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑