Pancu, despre lupta pentru supraviețuire în Liga 1: ”Avem alt entuziasm acum. Sper să reușim minunea!”



 

**VIDEO** Pancu, despre lupta pentru supraviețuire în Liga 1: ”Avem alt entuziasm acum. Sper să reușim minunea!”

VIDEO Dinamo - Rapid 2-0. Giuleștenii au pierdut derby-ul pe ”Arena Națională” și și-au complicat situația în clasament. Oficialii grupării din Grant speră acum că, odată cu venirea lui Cristiano Bergodi, echipa va reuși salvarea de la retrogradare.

Vedeta Rapidului, Daniel Pancu, consideră că entuziasmul de la echipă va fi diferit de acum înainte și spune că meciul din etapa viitoare, cu cei de la Chiajna, este extrem de important.

”Este normal să existe un alt entuziasm atunci când se schimbă antrenorul. S-au schimbat atâția antrenori în cariera mea... Important este însă altceva și anume ce vom face noi până la final, pentru că lucrurile nu sunt deloc ușoare”, a spus Pancu la ”Digi Sport Special”.

Daniel Pancu și-a păstrat optimismul, mai ales că Rapid va avea mai multe dueluri directe cu contracandidate la salvarea de la retrogradare.

”Avem totuși un avantaj, pentru că jucăm cu contracandidate la retrogradare și astfel avem oportunitatea de a le lăsa în urma noastră. Sper să reușim minunea asta. Este foarte, foarte greu, dar nu imposibil. Meciul de luni este cel mai important”, a concluzionat Pancu.

Următorul meci al Rapidului este, în Giulești, cu ilfovenii de la Concordia Chiajna, luni, 20 aprilie, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro.

Meciurile pe care Rapid le mai are de disputat în acest sezon

Concordia Chiajna (a)

FC Brașov (d)

Botoșani (a)

CSMS Iași (d)

Ceahlăul (d)

CSU Craiova (a)

CFR Cluj (d)

Pandurii (a) 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑