Frank Ribery acuză medicii naţionalei Franţei că au vrut să-i injecteze cortizon



 


Franck Ribery a fost diagnosticat cu lombalgie din cauza căreia lipseşte de la Campionatul Mondial. Cu o zi înainte ca Franţa să debuteze la turneul final din Brazilia, Ribery a declarat că nu a fost de acord cu tratamentul propus de staful medical francez.

Frank Ribery a spus că nu îi este frică de ace, dar nu a dorit ca medicul să îi injecteze cortizon, pentru că ştia că nu e ceva bun.

Franck Ribery l-a susţinut pe medicul echipei Bayern Munchen, doctorul Hans-Wilhelm Muller-Wohlfahrt, al cărui plan de tratament pe bază de injecţii a fost criticat de medicul naţionalei Franţei.

Muller-Wohlfahrt a precizat că a pus la dispoziţia medicului echipei Franţei toate documentele şi analizele şi că i-a comunicat prin telefon punctul său de vedere cu privire la situaţia lui Ribery. El a mai amintit că tratamentul cu infiltraţii cu Actovegin este autorizat de Agenţia Mondială Antidoping. Până la urmă Ribery a refuzat tratamentul medicilor francezi şi va urmări Mondialul la televizor.

Franţa va debuta la Campionatul Mondial duminică. Reprezentativa lui Didier Deschamps va juca împotriva selecţionatei Hondurasului cu începre de la ora 22:00. Din grupa E mai fac parte Elveţia şi Ecuador.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 17 июня 2014 | 16:06 Жаль его...


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑