Brazilianul David Luiz a devenit cel mai scump fundaş din istoria fotbalului după ce s-a transferat la PSG



 


Brazilianul David Luiz a devenit cel mai scump fundaş din lume. La scurt timp după ce campioana Franţei, Paris Saint-Jermaine a confirmat achiziţionarea fotbalistului de la Chelsea Londra, au apărut şi primele informaţii despre suma transferului. Presa din Albion a anunaţat că francezii au achitat pentru serviciile fotbalistului între 50 şi 60 de milioane de euro.

Până acum cel mai scump fundaş din lume a fost un alt brazilian Thiago Silva, care a fost transferat pentru suma de 45 de milioane de eurp de la AC Milan la aceeaşi PSG. La formaţia pariziană joacă şi al treilea cel mai scump fundaş din lume. Este vorba tot de un brazilian, Marquinhos, cumpărat de la AS Roma, pentru 33 milioane de euro.

Fotbalistul cu cea mai distinctivă freză de la naţionala Braziliei s-a transferat la Chelsea de la Benfica în ianuarie 2011 şi în scurt timp a devenit favoritului publicului de pe Stamford Bridge adunând 143 meciuri în care a marcat 12 goluri.

Luiz a făcut parte din echipa care a câştigat Liga Campionilor şi Cupa Angliei în 2012 şi Liga Europei în 2013. Fundaşul, în vârstă de 27 de ani, joacă la naţionala Brazilia din 2010 şi a adunat 37 de selecţii.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 17 июня 2014 | 16:08 Круто.


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑