Dani Pedrosa va pleca din pole-position în Marele Premiu al Cataluniei la MotoGP



 


Campionul Mondial, Marc Marquez de la Honda a căzut în calificările Marelui Premiu al Cataluniei la MotoGP, în ultimul tur chiar pe perioada e frânare de la finalul liniei drepte. Chiar dacă nu a fost o căzătură dură, Marquez a ratat un tur în care l-ar fi putut ajunge pe Dani Pedrosa. Acesta a obţinut cel mai bun rezultat şi va pleca din pole-position în cursa de la Barcelona.

Pedrosa a fost cronometrat cu un minut 40 de secunde 985 miimi. Spaniolul va fi urmat pe grila de start de compatriotul său Jorge Lorenzo. Campionul Mondial, Marc Marquez va fi doar al treilea pe grila de start.

Valentino Rossi a avut o nouă sesiune modestă de calificări. Pilotul de la Yamaha a obţinut doar al cincilea timp. Aleix Espargaro şi Bradley Smith, care au fost cei mai rapizi în cele două sesiuni de antrenamente, au înregistrat al şaselea şi respectiv al optulea timp.

Marele Premiu al Catalauniei la MotoGP, care este a şaptea etapă a Motomondialului de viteză, va avea loc duminică la Barcelona, pe circuitul Montmelo. Primele şase curse ale sezonului au fost câştigate de Marc Marquez.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 17 июня 2014 | 16:08 Да.


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑