Răzvan Lucescu nu aşteaptă transferuri la Xanthi, dar are ambiţii mari: "Avem experienţa anului trecut"



Răzvan Lucescu **nu aşteaptă transferuri la Xanthi,** dar are ambiţii mari:

Răzvan Lucescu nu se aşteaptă la transferuri spectaculoase pentru noul sezon. Problemele financiare cu care se confruntă Grecia au afectat şi fotbalul din Super League.

"Probabil că sunt jucători foarte mulţi care vor ezita să vină în Grecia, jucători din afară. În general, fotbalul grec a adus jucători de calitate.

Salariile sunt foarte mici, banii pe care îi oferă pentru aducerea unui jucător sunt foarte puţini şi, din această cauză, întotdeauna se aşteaptă până aproape de finalul perioadei de transferuri, atunci când au experienţa să găsească jucători care îşi caută echipă", a declarat fostul selecţioner al României.

Lucescu are însă ambiţii mari. Sezonul trecut, a dus-o pe Xanthi, în premieră, în finala Cupei Greciei şi a terminat pe locul 8 în campionat.

"Lumea are acum aşteptări mai mari şi e şi normal, şi noi, şi eu, absolut toţi ne dorim să facem un pas în faţă. Un plus avem faţă de anii precedenţi, pentru că există această experienţă a anului trecut", a mai spus tehnicianul de 46 de ani.

Răzvan Lucescu a semnat cu Xanthi, în septembrie anul trecut, un contract valabil pe 2 ani.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑