EXCLUSIV Deac speră să revină când CFR va fi lider: "Am ştiut din prima că am ligamentul rupt"



016 сентября 2014

 

**VIDEO EXCLUSIV** Deac speră să revină când CFR va fi lider:

CFR Cluj a primit rezultatele investigației medicale suferite de Ciprian Deac (28 de ani), după accidentarea la genunchi suferită la meciul câștigat cu 4-1 în fața vicecampioanei Astra (VIDEO).

RMN-ul efectuat luni după-amiază a relevat că ligamentul colateral al genunchiului drept este rupt aproape în întregime, accidentare ce îl va ține departe de gazon cel puțin două luni.

Cu alte cuvinte, fanii au șanse să îl revadă pe Deac de abia în 2015, la reluarea campionatului, fiind greu de crezut că CFR va forța o revenire timpurie a mijlocașului, cu riscul ca acesta să se accidenteze din nou.

"Am ştiut din prima clipă că e ligamentul rupt. Am mai trecut prin aşa ceva şi cunosc simptomele. Îmi pare rău că m-am accidentat în acest moment, dar asta e. Trebuie să fiu conştient că mă aşteaptă o perioadă foarte grea, în care trebuie să fiu pregătit psihic, în primul rând", a declarat Deac pentru Digi Sport, după care a continuat:

"Sunt conştient că turul pentru mine s-a terminat. Trebuie să mă gândesc să mă recuperez cât mai repede, cât mai bine şi să fiu 100% apt pentru cantonamentul din iarnă.

Numai eu ştiu prin ce trec şi am 1000 de gânduri. Am 28 de ani, nu sunt nici bătrân, nici tânăr. Mai am cel puţin 6 ani de fotbal. Trebuie să privim înainte, ce a fost a fost. Îmi doresc ca atunci când mă întorc să fie cel puţin pe locul doi, dacă nu pe primul loc!"

Mijlocașul nu va fi operat, pentru că diagnosticul nu presupune o astfel de rezolvare, însă va urma un tratament cu plasmă la clinica din Turcia cu care CFR Cluj are un parteneriat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑