VICTORIE! Moldova a învins Muntenegru, scor 5:2



016 октября 2013
Foto: www.infoo.ro

Naționala Moldovei a încheiat cu o victorie excepțională preliminariile Campionatului Mondial. În ultimul meci, tricolorii au umilit la Podgorica selecționata Muntenegrului cu scorul de 5-2. Moldova a încheiat grupa pe locul cinci cu 11 puncte. 

Moldova a deschis scorul în meciul din deplasare cu Muntenegru în minutul 29 prin Alexandru Antoniuc. Gazdele au reușit să egaleze în minutul 55 prin Stevan Jovetic, care a transformat cu emoții un penalty. După golul primit, naționala noastră s-a dezlănțuit și a marcat încă de patru ori. Mai întâi, Armaș a făcut 2-0 în minutul 62, iar peste două minute Eugen Sidorenco a făcut 3-1 după ce a reușit un gol de toată frumusețea.

În minutul 73, Artur Ioniță a profitat de o greșeală monumentală a portarului advers și a înscris primul său gol la națională. Alexandru Antoniuc și-a trecut în cont dubla în minutul 89, iar Jovetic a stabilit scorul final de 5-2. Astfel, Moldova a obținut cea mai categorică victorie într-un meci oficial jucat în deplasare. Reprezentativa noastră a încheiat grupa pe locul cinci, acumulând 11 puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑