Happy End la Podgorica



016 октября 2013

Gol_sidorenco

Echipa de seniori a Moldovei a reușit să obțină o victorie categorică contra selecționatei Muntenegrului cu scorul de 2-5. Aceștia au continuat seara magică a fotbalui moldovenesc început de către reprezentativa de juniori, care au disputat de Finlanda cu 1-0.

Selecționata lui Ion Caras sa răzbunat pentru înfrîngerea suferită la Chișinău cu scorul de 1-0.

Primul gol pentru Moldova a fost marcat de către Alexandru Antoniuc în minutul 29. La pauză scorul fiind de 0-1.

În cea dea doua repriză muntenegreni au intrat mai montați în joc, chiar au reușit să egaleze în urma unei lovituri de la 11 metri în minutul 55 prin intermediul lui Stevan Jovetic.

Moldovenii au ieșit dinou în avantaj doar peste 7 minute cînd Igor Armas reia în poarta lui Vukašin Poleksić.

În minutul 64, la doar două minute Eugeniu Sidorenco reușește un Euro Gol din afara careului reușind astfel să devină cel mai bun bombardir a selecționatei Moldovei în această campanie de calificări cu 4 goluri la activ.

În minutul 73Artur Ionita duce scorul la 1-4 după o greșeală a portarului muntenegrean, iar cu o minută înaintea expirări celor 90 de minute regulamentare Alexandru Antoniuc își trece în cont o dublă.

Cînd părea că nu mai are ce să se întîmple în acest meci, Stevan Jovetic, reușește să își treacă și el în contul său o dublă, după ce a reluat cu capul balonul în poarta lui Ilie Ciobanu în urma unei lovituri libere executate în marginea careului.

Scor final Muntenegru 2-5 Moldova, cea mai categorică victorie a selecționatei noastre reușită în deplasare. 

Наверх ↑