Nashville Predators a suferit prima înfrângere în noul sezon de hochei. Cine i-a aplicat lovitura



016 октября 2015
Foto: islanderspointblank.com

Nashville Predators a suferit prima înfrângere în noul sezon din liga nord-americană de hochei. Echipa din Tennesse a cedat pe terenul lui New York Islanders cu 3-4.

Nashville Predators a avut un start perfect în partida din deplasare cu New York Islanders. Oaspeţii conduceau cu 2-0 în debutul reprizei secunde, după golurile marcate de Austin Watson şi Filip Forsberg.

Chiar şi aşa, New York Islanders a avut o revenire senzaţională şi a egalat până la sfârşitul părţii a doua. Anders Lee şi Kyle Okposo au marcat pentru gazde.

New York Islanders s-a dezlănţuit în ultima repriză şi a mai marcat de două ori. Predators a redus din diferenţă, însă gazdele s-au impus până la urmă cu 4-3. Aceasta a fost prima înfrângere din acest sezon pentru Nashville Predators, în timp ce New York Islanders a obţinut a doua victorie la rând şi ocupă locul şapte în Conferinţa de Est.

Într-un alt meci, Washington Capitals a umilit pe teren propriu campioana în exerciţiu, Chicago Blackhawks. Gazdele conduceau cu 3-0 la începutul ultimei reprize după reuşitele lui T.J. Oshie, John Carlson şi Matt Niskanen.

Deţinătoarea Cupei Stanley, Chicago Blackhawks a redus din diferenţă prin Viktor Svedberg, iar rusul Alexandr Ovechkin a stabilit scorul final de 4-1 pentru Washington Capitals.

Washington Capitals a ajuns la trei victorii în acest sezon, dar se află abia pe locul nouă în Conferinţa de Est.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑