Semifinale de vis: Liderul mondial Novak Djokovic si rivalul sau, Rafael Nadal, vor incerca sa-si invinga adversarii in penultimul act - VIDEO



016 октября 2015

Semifinale de vis la turneul Masters de la Shanghai. Liderul mondial Novak Djokovic si rivalul sau, Rafael Nadal, vor incerca sa-si invinga adversarii in penultimul act, pentru a se intalni intr-o noua finala magica. Campionul de la Shanghai va pleca acasa cu un cec de aproape 1 milion de dolari.

 

Aflat intr-o forma ascendenta de invidiat, astazi fostul numarul 1 mondial, Rafael Nadal, s-a distrat cu elvetianul Stan Wawrinka. Campion la Wimbledon in acest an, Wawrinka a prestat un joc foarte slab in sferturile Mastersului de la Shanghai. Elvetianul nu a fost un adversar pe masura lui Nadal si a cedat suprinzator in doua seturi. Ibericul a controlat cap-coada partida si dupa o ora si 4 minute s-a impus cu un clar 6 la 2 si 6 la 1.


In semifinale Nadal il va infrunta pe francezul Jo-Wilfried Tsonga. Tot astazi acesta a avut un meci greu in fata sud-africanului Kenvin Anderson, pe care l-a invins in 3 seturi, scor 7 la 6, 5 la 7 si 6 la 4.In cealalta semifinala de la turneul din China se vor intalni, liderul mondial Novak Djokovic si campionul olimpic Andy Murray. Sarbul a trecut astazi lejer de australianul Bernard Tomic, pe care l-a invins cu scorul de 7 la 6 si 6 la 1, iar britanicul l-a eliminat pe cehul Thomas Berdych, dupa 6 la 1 si 6 la 3. Campionul Mastersului de la Shanghai va primi un premiu de 913 mii 600 de dolari si isi va adauga 1000 de puncte in topul ATP.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑