Antrenorul Chelsea, Jose Mourinho, a luat foc după ce a aflat ce sancţiune a primit din partea FEF



016 октября 2015
Foto: metro.co.uk

Jose Mourinho a luat foc după ce a aflat sancțiunea pe care a primit-o din partea Federației Engleze de Fotbal (FEF). Antrenorul lui Chelsea a fost suspendat o etapă şi amendat cu aproximativ 80.000 de dolari pentru că a criticat arbitrajul. 

Jose Mourinho şi-a lansat propria carte, dar acest eveniment a fost umbrit de scandalul recent în care este implicat. Portughezul a criticat dur arbitrajul după înfrângere cu Southampton, scor 1-3. El a declarat că "fluieraşilor" le este frică să avantajeze Chelsea.

Jose Mourinho a fost suspendat pentru o etapă şi amendat cu 77.500 de dolari pentru acest gest. Lusitanul a răbufnit când a aflat decizia Federaţiei Engleze de Fotbal.

"Cred că singurul lucru bun după această decizie acordată de Federaţia Engleză este că fiecare antrenor din această ţară îşi poate nota în carneţel că cuvântul "fricos" îi va aduce o amendă de 50.000 de lire sterline, dacă va fi folosit la adresa arbitrajului", a spus Mourinho.

Totodată, Mourinho nu a ezitat să facă glume pe seama acestui scandal.

"Orice cuvânt aş spune, este un risc pentru mine. Pot spune că sunt fericit că nu port o brăţară electronică. Cred că nu sunt departe de a primi una, dar sunt fericit că nu am una", a adăugat antrenorul.

După ce a câştigat titlul cu Chelsea, Jose Mourinho nu are parte de cea mai bună perioadă din cariera sa de antrenor.

Gruparea londoneză se află pe locul 16 în clasament, fiind la zece puncte distanţă faţă de liderul Manchester City şi se află pe locul trei în grupa G din Liga Campionilor, având la activ o victorie şi o înfrângere.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑