În doar două meciuri cu Pustai antrenor, a devenit golgheter la Botoșani. "La 35 de ani mă simt ca la 25"



016 октября 2015

 

**VIDEO** În doar două meciuri cu Pustai antrenor, a devenit golgheter la Botoșani. 

VIDEO FC Botoșani - CS Universitatea Craiova 3-2. Attila Hadnagy a adus a doua victorie a lui FC Botoșani în acest sezon, grație dublei din meciul cu CS Universitatea Craiova.

Ajuns la 35 de ani, atacantul spune că se simte cu 10 ani mai tânăr și a dezvăluit că munca este secretul longevității sale. 

În cele două meciuri jucate de moldoveni cu Pustai antrenor, Attila Hadnagy a marcat de 3 ori și a a vorbit și despre schimbările apărute la Botoșani după schimbarea venită pe banca tehnică, după plecarea lui Leo Grozavu.

Cu aceste 3 reușite, Hadnagy a devenit cel mai bun marcator din acest sezon pentru FC Botoșani, care are în total 11 reușite în 14 etape.

"Sunt foarte bucuros, am dat două goluri frumoase și am spart gheața. Am câștigat al doilea meci, am început bine returul și sperăm să o ținem tot așa. Secretul meu e multă muncă, mă simt de parcă am 25 de ani. Sper să o țin tot așa.", a declarat Attila Hadnagy, la finalul meciului FC Botoșani - CS Universitatea Craiova 3-2.

"Până la venirea domnului Pustai nu am jucat atât de bine, dar a venit cu altă atmosferă, cu altă atitudine și vede în joc. Suntem o familie și este bine. Era și timpul să plecăm din acea zonă a clasamentului.", a adăugat atacantul botoșănenilor.

Sursa foto: fcbotosani.ro

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑