Săndoi, după eșecul de la Botoșani: ”Am pierdut total nemeritat”. Ce-i reproșează lui Zlatinski



016 октября 2015

 

**VIDEO** Săndoi, după eșecul de la Botoșani: ”Am pierdut total nemeritat”. Ce-i reproșează lui Zlatinski

VIDEO FC Botoșani - CSU Craiova 3-2. La finalul partidei din Moldova, Emil Săndoi, antrenorul oltenilor a spus că echipa sa merita cel puțin un egal contra trupei lui Cristi Pustai.

Fostul selecționer al naționalei de tineret a lăudat golul lui Hadnagy, dar a pomenit și de două momente care, în opinia sa, ar fi putut modifica scorul final.

”Craiova a pierdut total nemeritat după ce s-a jucat în acest meci. Am avut un început ezitant, au fost ceva erori la poziționare în prima repriză, ne-am și văzut repede conduși, dar apoi am revenit, ne-am creat ocazii și am înscris”, a spus tehnicianul juveților.

Săndoi crede că lipsa de precizie de la finalizare i-a costat scump pe elevii săi.

”Au fost două momente cheie. La 1-1 am avut o ocazie cu portarul, când mingea l-a lovit pe Iliev și nu el a respins, apoi după golul al doilea marcat de ei, după acea execuție fenomenală, cum rar se vede la noi, am avut iar o ocazie de singur cu portarul.

Am marcat până la urmă și golul doi, dar acesta a venit târziu. Dacă o făceam mai devreme, sigur reveneam.”

Într-un final, Emil Săndoi a comentat și faultul lui Zlatinski, care a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Cabrera.

”Zlatinski a avut acolo un atac imprudent. Trebuie să fie mai temperat, nu trebuia să intre de o asemenea manieră, Ne pare rău că l-am pierdut, mai ales că nu avem un efectiv numeros, dar vom găsi o soluție”, a conchis Săndoi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑