Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun om al campioanei Poloniei, la primul meci din Euroligă



016 октября 2015

 

**VIDEO** Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun om al campioanei Poloniei, la primul meci din Euroligă

Campioana Poloniei, Stelmet Zielona Gora, a jucat pe teren propriu cu Zalgiris Kaunas, în prima etapă din sezonul regulat al Euroligii de baschet masculin. Vlad Moldoveanu a fost cel mai bun om al gazdelor, iar la pauză a acordat un scurt interviu, chiar la marginea terenului.

Moldoveanu, care a ajuns la Zielona Gora în această vară, a marcat primul coș al disputei, unul de trei puncte, apoi la final de primă repriză a avut două aruncări libere, prima transformată, a doua ratată, dar un coechipier a recuperat și a înscris două puncte. A urmat interviul, înainte de a merge la vestiare.

“Cred că am făcut o treabă bună. Zalgiris este o echipă foarte experimentată, dacă ne uităm la lotul lor au jucători cu multă experiență, campionate europene, campionate mondiale. Cred că am fost nerăbdători în anumite momente, am arătat că nu avem experiențe uneori,  dar cred că am făcut o treabă bună și am reușit să revenim în al doilea sfert.”, a spus Vlad, analizând primele două sferturi ale disputei.

Echipa românului a condus la pauză, 33-32, dar la final a fost învinsă, 66-62. Vlad Moldoveanu a marcat însă cele mai multe puncte pentru Stelmet, 16, în cele aproape 30 de minute cât a stat pe parchet.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑