Meci nebun la Tiraspol. Sheriff a distrus Academia cu un incredibil 8 la 0, reuşind scorul campionatului



016 декабря 2013

 

04.12.2013 22:22

După prima repriză, liderul Diviziei Naţionale conducea cu 7 la 0. Într-un alt meci, Rapid a învins Speranţa după ce a fost condus în 2 rânduri.

Festivalul de goluri de la Tiraspol a fost deschis de golgheterul campionatului, Luvannor Henrique. Brazilianul naturalizat de la Sheriff, a făcut 1 la 0 în minutul 10. Până la pauză gruparea tiraspoleană conducea deja cu 7 la 0 : Henrique şi Julliam şi-au trecut în cont câte un hat-trick, iar Moyal a marcat şi el . În repriza secundă chinul Academiei a continuat prin golul lui Juliam care a marcat pentru a patra oară şi a stabilit scorul final de 8 la 0.

Într-un alt meci, Rapid a învins cu 4 la 2 Speranţa la Ghidighici. Oaspeţii conduceau cu 2 la 1 după 37 de minute după golurile lui Stângă şi Valcu, însă Livandovschi a restabilit egalitatea până la pauză.


Rapid a decis soarta partidei în 10 minute în repriza a doua. Doroş şi Plămădeală au stabilit scorul final de 4 la 2. În urma acestui rezultat Rapid rămâne pe locul 8 în clasament cu 20 de puncte la activ. Într-un alt duel Milsami s-a impus pe terenul Olimpiei cu 1 la 0 şi a urcat pe poziţia a cincea. Golul victoriei pentru echipa din Orhei a fost marcat de Boghiu în prima repriză. Prima jumătate a Diviziei Naţionale va lua sfârşit cu partidele de vineri şi sâmbătă. Ultimul derby din acest an se va juca la Orhei unde Milsami va întâlni Sheriff.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑