Pellegrini este mulţumit de lotul său şi pregătit pentru debutul în Premier League



017 августа 2013

 

Managerul lui Machester City, Manuel Pellegrini, a declarat că echipa sa este pregătită pentru debutul în noul sezon şi că este mulţumit de noii veniţi. În tabăra celor de la Tottenham lucrurile nu stau atât de bine, starul Gareth Bale fiind în continuare accidentat.

"Sunt foarte mulţumit. Cred că avem echipa de care avem nevoie pentru acest an, pentru competiţii importante, nu numai pentru Premier League, dar şi Liga Campionilor, astfel că avem echipa potrivită", a menţionat Pellegrini.

Tottenham, o altă echipă care a anunţat că se va lupta pentru titlu se confruntă cu probleme. Managerul londonezilor, Andres Villas-Boas a declarat înaintea meciului de duminică, împotriva celor de Crystal Palace, că nu va putea conta în următoarele două meciuri pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai săi, Gareth Bale.

"Nu va juca pentru că a fost accidentat cea mai mare parte a presezonului. Am contat pe el pentru meciurile cu Brentford şi Swindon, dar nu şi pentru celelalte partide, din cauza unei întinderi la muşchii fesieri, care l-a împiedicat să joace timp de două săptămâni şi s-a plâns de dureri la picior", a precizat Andres Villas-Boas.

În această vară, cei de la Spurs i-au adus pe Nacer Chadli, Roberto Soldado şi francezul Etienne Capoue.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑