Cel mai slab start din ultimii ani: Criza se adanceste la Dinamo Bucuresti



017 августа 2013

 

Criza se adanceste la Dinamo Bucuresti. Cainii rosii nu au obtinut nicio victorie in ultimele 3 etape disputate in Campionatul Romaniei. Dinamovistii au remizat aseara cu 1 la 1 meciul cu noupromovata Corona Brasov. Dinamo a inregistrat cel mai slab start din anul 2004.


Fara niciun punct obtinut in primele patru etape, Corona a tinut in sah Dinamo Bucuresti. Brasovenii au creat doua ocazii mari in debutul meciului, insa s-au vazut condusi din minutul 7. Noua achizitia a dinamovistilor, brazilianul Elton, a inscris primul gol in tricoul cainilor rosii. Golul insa nu a schimbat mersul jocului. Corona a ratat cateva sanse si a cerut penalty dupa caderea lui Olariu in careul bucurestenilor.

 

Totusi, formatia din Brasov a reusit egalarea pe finalul primei reprize prin Munteanu. Dinamo a dominat in partea a doua si a avut 3 ocazii clare de a inscrie, insa meciul s-a incheiat cu 1 la 1. Cainii rosii sunt pe locul 10 in Campionatul Romaniei, avand 5 puncte la activ. Corona este codasa clasamentului.

 

Intr-o alta partida a serii Otelul Galati a invins cu 1 la 0 FC Brasov datorita golului marcat de brazilianul Marquinhos. Lider in Romania este FC Botosani. Echipa a castigat cu 1 la 0 duelul din deplasare cu FC Timisoara. Alte echipe, precum Steaua sau Astra, au mai multe partide restante.

 

In aceasta seara sunt programate alte 3 meciuri din etapa a 5-a: Pandurii – Astra, Petrolul – Ceahlaul si Steaua – CFR. Presa de peste Prut anunta ca Pandurii sunt aproape de a semna cu fostul atacant al Sheriff-ului, Aleksandar Pesic. Acum cateva zile sarbul a fost dat afara de la gruparea tiraspoleana.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑