PSG a început campionatul în Franţa cu o remiză, scor 1-1, cu Montpellier



017 августа 2013

 

Paris Saint-Germain a început campionatul în Franţa cu un egal. PSG nu a putut învinge în duelul campioanelor din ultimele două sezoane şi a remizat în deplasare cu Montpellier, scor 1-1. Antrenorul parizienilor, Laurent Blanc a declarat că echipa sa este obligată să câştige în etapa a doua, cu Ajaccio, dacă vrea să lupte pentru titlu.

"Ne propunem câştigarea titlului, dar nu am fost în stare să învingem la Montpellier. Sper că vom putea obţine acest lucru în următorul meci. Acest sezon este foarte important pentru noi, fiindcă nu ne dorim să facem un pas în spate", a menţionat Blanc.

"Trebuie să fim motivaţi de succesele ultimilor ani. În plus, vom juca primul meci pe Parc des Princes. Cred că acest lucru ne va da şi mai multă forţă", a spus portarul PSG Salvatore Sirigu.

De partea cealaltă, echipa lui Adrian Mutu, Ajaccio a fost învinsă în prima etapă de fostul adversar al lui Milsami, Saint Etienne, scor 1-0. Partida PSG - Ajaccio se va juca duminică seara, pe Parc des Princes, şi va încheia a doua etapă din Ligue 1.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑