Silviu Lung jr. a sigilat poarta după eurogolul lui Eric. 4 parade pentru Astra017 августа 2013

 

></p><p><strong>Portarul Silviu Lung junior este unul dintre artizanii excelentului început de sezon pe care l-a avut Astra Giurgiu în Liga 1, acolo unde este noul lider, deși a avut și un meci amânat.</strong></p><p>Sâmbătă, la meciul câștigat cu 3-1 pe terenul vicecampioanei Pandurii (<a href=REZUMAT VIDEO), goalkeeper-ul a demonstrat încă o dată că e unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Daniel Isăilă.

Dacă la golul de senzație marcat de Eric (5) nu a avut nicio replică, fostul portar al Universității Craiova s-a remarcat în repriza secundă prin câteva parade grație cărora Astra a putut beneficia de avantajul celor două goluri marcate în a doua parte de Ivanovski și Morais.

Prima intervenție salutară a avut-o la un șut al lui Eric, care a căutat vinclul dintr-o lovitură liberă (59), când scorul încă era egal. L-a împiedicat și pe Dan Nistor să își treacă numele pe lista marcatorilor la ultimul meci jucat pentru Pandurii (72), pentru ca un minut mai târziu să evite un gol ca la handbal. Atunci, a ieșit greșit pe o centrare din corner, dar și-a reparat eroarea și a scos cu piciorul reluarea de cap a lui Erico da Silva.

Ultima paradă a lui Silviu Lung junior a fost la ocazia lui Adrovic (intrat pe parcursul reprizei secunde), în minutul 87, când Astra conducea deja cu 3-1.

VIDEO - paradele lui Silviu Lung junior din Pandurii - Astra 1-3:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИsports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑