Zielona Gora - Zalgiris Kaunas 62-66. Lituanienii au făcut diferența în ultimele 70 de secunde



017 октября 2015

 

**VIDEO** Zielona Gora - Zalgiris Kaunas 62-66. Lituanienii au făcut diferența în ultimele 70 de secunde

În prima etapă a Euroligii, echipa poloneză a românului Vlad Moldoveanu, a fost la câteva minute de o mare surpriză cu Zalgiris Kaunas.

Chiar Moldoveanu a dat primele puncte ale meciului cu un coş de trei şi echipa lui s-a ţinut tare. A încheiat prima parte a meciului cu avantaj minim, 35-34. În timpul pauzei, Moldoveanu a fost chemat să analizeze prestaţia lui şi a colegilor.

”Cred că ne facem bine treaba. Poate am fost nerebdători la unele faze, probabil, din cauza lipsei de experiență”, a spus Vlad Moldoveanu.

Tot Moldoveanu a dat tonul ofensivei şi după pauză, cu un alt coş de trei. A terminat meciul ca cel mai bun marcator al gazdelor, cu 16 puncte, însă echipa lui a pierdut chiar pe final.

Zalgiris a egalat cu mai puţin de patru minute rămase şi a făcut diferenţa în ultimele 70 de secunde. Campioana Lituaniei s-a impus cu 66-62.

Tot în Grupa C, Lokomotiv Krasnodar şi Panathinaikos au mers cap la cap până în ultimul sfert. Înainte de ultimele zece minute, ruşii aveau avans de doar două puncte în faţa echipei care a câştigat de şase ori trofeul, dar au făcut diferenţa în ultimul act. Cu americanul Chris Singleton, lider al ofensivei, ruşii s-au impus cu 81-70 şi au debutat cu victorie în noul sezon al Euroligii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑