AS Monaco - Olympique Lyon 1-1. Rafael, la primul său gol în Ligue 1, și-a salvat echipa pe final



017 октября 2015

**AS Monaco - Olympique Lyon 1-1.** Rafael, la primul său gol în Ligue 1, și-a salvat echipa pe final

AS Monaco si Olympique Lyon au terminat la egalitate, 1-1, in primul meci al etapei a 10-a din Ligue 1.

Fără victorie, până acum, pe teren propriu, trupa lui Leonardo Jardim a avut inițiativa în prima repriză și a ratat o șansă imensă prin fostul atacant al lui CFR Cluj, Lacina Traore, în minutul 18. Imediat, Anthony Lopes a respins șutul de la distanță al golgheterului monegascilor, Thomas Lemar.

Insistențele lui Monaco în ofensivă au fost răsplătite în minutul 39, atunci când la primul corner al meciului, croatul Pasalic a profitat de ieșirea greșită a lui Lopes și a deschis scorul.

După pauză, Lyon a fost mai periculoasă și a avut o primă șansă de a egala prin Lacazette, al cărui șut a fost parat de Subasic (min. 52). Portarul croat a intervenit salvator și în minutul 61, când a respins șutul din lovitură liberă al aceluiași Lacazette.

Peste un minut, Pasalic putea majora avantajul gazdelor, însă Anthony Lopes a respins cu un reflex excelent lovitura de cap a croatului. Monaco a rămas în inferioritate numerică în minutul 66, când Wallace a primit direct cartonașul rosu pentru un fault dur asupra lui Ghezzal.

Cu un om în plus pe teren, OL a reușit să salveze un punct pe final, când brazilianul Rafael a marcat primul său gol în Ligue 1.

Monaco - Lyon 1-1
Au marcat: Pasalic 39 / Rafael 84
Eliminat: Wallace 66

Monaco: Subasic - Fabinho, Wallace, Toulalan, Echiejile - Moutinho, Pasalic - Bernardo Silva, Lemar, Cavaleiro (El Shaarawy 88), Lacina Traore (Carrillo 82)
Antrenor: Leonardo Jardim

Lyon: Anthony Lopes - Jallet, Yanga-Mbiwa, Umtiti, Rafael - Darder (Ferri 46), Gonalons, Tolisso - Lacazette, Valbuena, Beauvue (Ghezzal 46)
Antrenor: Hubert Fournier

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑