Ross County - Aberdeen 2-0 Patru înfrângeri la rând pentru liderul din Scoția!



017 октября 2015

**Ross County - Aberdeen 2-0** Patru înfrângeri la rând pentru liderul din Scoția!

Se adâncește criza pentru Aberdeen. Liderul din campionatul Scoției a pierdut pe terenul lui Ross County cu scorul de 0-2 și a ajuns la 4 înfrângeri consecutive în toate competițiile.

Gazdele au preluat conducerea în minutul 36, prin atacantul Brian Graham, aflat la prima reușită stagională. Ross County a mai lovit o dată, în debutul părții secunde, prin același Graham, care a avut parte și de șansă după ce a încercat să paseze, iar mingea i-a revenit din piciorul adversarului.

Fosta echipă a lui Sir Alex Ferguson a fost însă lovită de ghinion în minutul 62, atunci când șutul lui McGinn a lovit bara, iar execuția lui Adam Rooney a fost blocată.

Aberdeen poate fi depășită în clasament de Celtic care joacă sâmbătă contra lui Motherwell, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4, de la ora 14:00.

Echipele:

Ross County: Woods - Fraser, Davies, Robertson, Reckord - Gardyne (76 Franks), Irvine, Murdoch, Foster - Boyce (85 Schalk), Graham (65 Curran);
Antrenor: Jim McIntyre;

Aberdeen: Ward - Quinn, Reynolds (46 Rooney), Taylor, Considine - Flood (46 Logan), Shinnie - McGinn, McLean, Hayes - Goodwillie (82 Parker);
Antrenor: Derek McInnes.

Sursa foto: afc.co.uk

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑