Gafa lui Cerniauskas din meciul cu Astra îi poate fi fatală lituanianului. Rednic se gândește să schimbe portarul



017 октября 2015

 

**VIDEO** Gafa lui Cerniauskas din meciul cu Astra îi poate fi fatală lituanianului. Rednic se gândește să schimbe portarul

VIDEO Dinamo - Astra 0-1. Golul primit de Vytautas Cerniauskas (26 de ani), în minutul 82 al întâlnirii cu giurgiuvenii, după șutul lui Teixeira, l-a nemulțumit pe Mircea Rednic. Antrenorul este convins că acesta putea fi evitat dacă lituanianul era puțin mai atent.

Antrenorul roș-albilor și-a dorit foarte mult ca echipa sa să câștige partida cu trupa lui Marius Șumudică, mai ales că suporterii au comemorat atunci 15 ani de la dispariția ”Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan.

Rednic se gândește ca la partida cu ASA Târgu Mureș, care se va disputa azi de la ora 20:30, în Șoseaua ”Ștefan cel Mare”, să-l titularizeze între buturi pe tânărul Iustin Popescu (22 de ani).

Portarul născut în Craiova are șansa astfel unui debut în Liga 1, mai ales că Rednic este foarte mulțumit de prestațiile acestuia din Cupa Ligii și din Cupa României. Cel mai recent, contra celor de la CFR Cluj, scor 2-0, în sferturile Cupei Ligii, Popescu a dat siguranță echipei și a demonstrat că poate fi oricând o soluție și în alte meciuri cu miză.

Dinamo - ASA Târgu Mureș, programat sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 20:30, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.

VIDEO cu golul primit de Cerniauskas în meciul cu Astra

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑