Mourinho, aproape de o performanţă istorică în Campionatul Angliei



foto: publika.md

Jose Mourinho este aproape de o performanţă istorică în Campionatul Angliei. Tehnicianul lui Chelsea Londra poate obţine duminică victoria cu numărul 100 ca antrenor în Premier League. Echipa pregătită de Mourinho, Chelsea va întâlni campioana en-titre Manchester United.

Chelsea va juca duminică pe teren propriu cu Manchester United, în etapa a 22-a din Campionatul Angliei, iar Jose Mourinho poate obţine victoria cu numărul 100 în prima ligă engleză. Asta dacă "aristocraţii" vor reuşi să învingă "diavolii" lui David Moyes. Tehnicianul portughez este sigur că va fi greu să se impună în partida cu United, chiar dacă gruparea de pe Old Trafford nu este în cea mai bună formă în acest sezon.

"Nu trebuie să spunem că jucăm cu echipă care se află la 11 puncte în spatele liderului. Ne vom duela cu campioana în exerciţiu. Vom juca împotriva echipei Manchester United", a spus Mourinho.

Jose Mourinho, în vârstă de 50 de ani, are un palmares impresionant pe teren propriu, în campionat, la echipele pe care le-a pregătit. De când a preluat-o pe FC Porto, în 2002, a pierdut doar de două ori pe teren propriu.

Înainte de derby-ul cu Manchester United, Chelsea ocupă locul trei cu 46 de puncte, cu două mai puţine decât liderul Arsenal Londra. "Diavolii roşii" sunt abia pe locul şapte cu 37 de puncte.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑