Dani Alves: "Sunt în stare de șoc! Xavi nu poate să plece de la Barcelona"



Dani Alves:

Barcelona este aproape să-l piardă pe Xavi Hernandez. Digi Sport a dezvăluit în exclusivitate (VIDEO AICI) faptul că internaționalul spaniol are deja semnat un precontract cu echipa lui Dan Petrescu, Al Arabi.

Brazilianul Dani Alves nu concepe acest transfer! Inițial, fundașul a luat totul sub forma unei glume, însă când a aflat că este vorba de o informație adevărată, s-a declarat "șocat" de această mutare.

"Nu pot să cred, efectiv nu pot să cred. Ar trebui să fie o glumă. Dacă Xavi, emblema acestui club, poate pleca, atunci poate oricine să plece de la Barcelona. Nu pot să înțeleg asta!

Sper totuși că e o glumă, da? Sunt în stare de șoc, Xavi nu poate să ne părăsească!", a fost reacția lui Dani Alves, prezent la Campionatul Mondial cu Brazilia.

"Dacă nu vine Xavi sunt și alte nume mari care sunt la Campionatul Mondial, dar nu vreau să le spun. Normal că-l vreau pe Xavi și cred ca Al Arabi poate sa-i dea 8 milioane de euro pe an", a spus Dan Petrescu, în cadrul emisiunii Fotbal Club, de pe Digi Sport 1.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑