Mutu este convins că Tătărușanu va apăra la Fiorentina: ”Va fi titular, chiar dacă și Neto e bun”



Mutu este convins că Tătărușanu va apăra la Fiorentina: ”**Va fi titular,** chiar dacă și Neto e bun”

Adrian Mutu cunoaște foarte bine atmosfera de la clubul toscan și de aceea susține că Ciprian Tătărușanu se va simți foarte bine la Firenze.

Fotbaliștii Petrolului au efectuat miercuri dimineață vizita medicală și se pregătesc acum pentru cantonamentul de vară. Vedeta ploieștenilor, Adrian Mutu, a acceptat să vorbească și despre cel mai recent transfer al unui fotbalist român în Serie A, Tătărușanu la Fiorentina.

”Ciprian se va simți extraordinar la Firenze. Chiar dacă Neto este un portar foarte bun și un concurent pe măsură, Fiorentina l-a luat pe Tătărușanu pentru a fi titular, așa cred eu.

Știu orașul foarte bine, suporterii, se va simți extraordinar, îi urez multă baftă”, a spus ”Briliantul”.

><br><br>Fostul jucător al toscanilor a spus, mai apoi, că și el a fost consultat înainte ca portarul Stelei să fie contactat pentru transfer.<br><br><em><strong>”Da, m-au întrebat de Ciprian. În plus, m-au sunat toate televiziunile și radiourile de pe acolo.</strong></em></p><p><em><strong> Toți mă întreabă de el iar eu am vorbit foarte frumos despre el că doar este un român de-al nostru”</strong></em>, a conchis Mutu la ântâlnirea cu jurnaliștii.</p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑