Vladimir Kliciko va primi circa 6 000 000 de dolari doar pentru ieşirea în ring



www.enational.ro

Ucraineanul Vladimir Kliciko va primi 5,8 milioane de dolari, iar Kubran Pulev se va alege cu o primă de patru ori mai mică, adica 1,5 milioane de dolari. Miza adevărată a luptei dintre cei doi va fi însă centura de campion mondial IBF.

Federaţia Internaţională de box l-a obligat pe Kliciko să lupte împotriva lui Pulev pentru a-şi apăra titlu. Pentru ucrainean, această luptă reprezintă şi un pas spre titlul mondial absolut în patru versiuni diferite. Vladimir Kliciko și-a exprimat recent dorința de a adăuga titlurilor sale WBA, IBF, WBO şi centura WBC, pe care fratele său, Vitali a abandonat-o pentru a se dedica carierei politice în Ucraina.

Vladimir Kliciko, în vârstă de 38 ani, are în palmares 65 de victorii la profesionişti, dintre care 52 au fost reuşite prin knock-out. Ucraineanul are şi trei înfrângeri suferite în carieră. De partea cealaltă, Pulev, supranumit "Cobra", nu a pierdut niciun meci la profesionişti. Bulgarul a câştigat toate cele 20 de lupte, iar 11 victorii le-a obţinut prin knock-out.

Lupta dintre Vladimir Kliciko şi Kubrat Pulev va avea loc pe 6 septembrie, în oraşul german Hamburg. 

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑