Pandurii și-a fixat obiectivul. Gorjenii vor ataca sezonul viitor cupele europene



**Pandurii** și-a fixat obiectivul. Gorjenii vor ataca sezonul viitor cupele europene

Pandurii lui Petre Grigoraș nu mai vor să rateze locurile care duc în Europa. După ce sezonul trecut au terminat abia pe 7, jucătorii de la Târgu-Jiu speră la o clasare mult mai bună în noul campionat. Petre Grigoraș nu va avea însă o misiune ușoară, deoarece nu are la dispoziție un lot prea numeros.

De altfel, Grigoraș va testa și patru jucători tineri care provin de la echipa secundă. Chiar dacă sunt debutanți, aceștia și-au stabilit deja obiectivele pentru Liga 1.

„Ar fi un vis să ajungem în primele patru echipe pentru a prinde un loc de Europa League. E un vis, într-adevăr, dar nu unul nerealizabil”, a spus Andrei Șendroiu.

La rândul său, Alin Buleică a dat glas speranțelor pe care le au toți componenții lotului oltenilor:

„Anul viitor vor retrograda șase echipe, dar nu cred că ne vom gândi noi la asta. Din contră, vom încerca să facem un sezon bun și, dacă se poate, să ne calificăm într-o cupă europeană”.

Până să înceapă un nou sezon de Liga I, oamenii lui Grigoraș stau cu ochii pe Cupa Mondială. La vizita medicală efectuată la Craiova, competiția din Brazilia a fost subiectul preferat de discuție.

„Favorita mea este Brazilia, chiar dacă m-a dezamăgit cu Mexic. Totuși, sunt jucători mari, jucători tehnici și joacă un fotbal plăcut, sunt convins că vor merge mai departe”, a mai spus Buleică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑