Dani Pedrosa a câştigat Marele Premiu al Cehiei la MotoGP



018 августа 2014

 

Dani Pedrosa a obţinut Marele Premiu al Cehiei la MotoGP. În urma acestui succes, pilotul echipei Honda a întrerupt seria de 10 victorii consecutive pe care le-a obţinut în acest sezon coechipierul său, Marc Marquez.

Marele Premiu al Cehiei la MotoGP s-a terminat cu surprize. După un start mai slab, campionul mondial, Marc Marquez a pierdut prima sa cursă în acest sezon. Acesta nu a prins nici măcar un loc pe podium, clasându-se pe locul patru, pentru prima dată în ultimele două sezoane. Până la această etapă, Marquez câştigase primele 10 curse ale sezonului, plecând de nouă ori din pole position.

Etapa Motomondialului de viteză a fost câştigată de coechipierul lui Marquez de la Honda, Dani Pedrosa. Spaniolul a fost cronometrat cu 42 de minute 47 de secunde şi 800 miimi.

Compatriotul acestuia, Jorge Lorenzo s-a clasat pe locul doi, fiind mai lent cu 410 miimi de secunde faţă de Pedrosa. Ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de italianul Valentino Rossi, care pentru prima dată în acest sezon l-a depăşit pe Marc Marquez.

În urma acestei etape, situaţia în clasamentul general nu a suferit mari schimbări. Marc Marquez a rămas lider, fiind urmat de Dani Pedrosa şi Valentino Rossi. Campionul Mondial în exerciţiu, Marquez mai are nevoie de două victorii pentru a cuceri al doilea titlu mondial consecutiv. Pentru a devenit din nou campion, spaniolul trebuie să se impună în cursele din Marea Britanie şi San Marino. Următoarea etapă este programată pe circuitul de la Silverstone, pe 31 august.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑