Fotbaliştii naţionalei Angliei se ţin de peripeţii în cantonament (VIDEO)



 

Chiar dacă au meci important la turneul final din Brazilia, cel cu Uruguayul, englezii se ţin de peripeţii în cantonament. Elevii lui Roy Hodgson l-au legat de mâini şi de picioare şi l-au aruncat pe maseurul echipei într-un butoi cu apă. În acest mod, fotbaliști l-au felicitat pe Paul Small cu aniversarea de 50 de ani.

Englezii au trecut repede peste înfrângerea suferită cu Italia, scor 1-2, în primul meci de la Campionatul Mondial. Acum, echipa lui Roy Hodgson se pregăteşte pentru partida cu naţionala Uruguayului, pe care sunt obligaţi să o câştige, pentru a spera la calificarea în optimi.

"Vom încerca să jucăm cât mai bine în meciul cu Uruguay. Indiferent cu ce echipă vor juca ei, sau ce echipă vom întâlni noi, trebuie să fim concentraţi, să avem o evoluţie cât mai bună, să ne facem cât mai bine treaba pe teren. În meciul cu sud-americanii trebuie să fim cât mai buni, indiferent dacă va juca sau nu Luis Suarez", a declarat jucătorul naţionalei Angliei Daniel Sturridge.

Până la partida cu sud-americanii, englezii se distrează în cantonament. La sugestia lui Steven Gerrard, ajutat de Glen Johnson şi de Joe Hart, maseurul Paul Small, care a împlinit 50 de ani, a fost pus pe un scaun, legat la mâini şi a fost aruncat într-un vas cu apă.

Pentru ca toată lumea să știe ce a pățit "Smally", căpitanul naţionalei din Albion, Gerrard, a publicat videoclipul pe o rețea de socializare. Anglia va juca următorul meci la turneul final cu reprezentativa Uruguayului, pe 19 iunie, pe arena din Sao Paolo.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑