Reghecampf și Mihai Stoica au văzut-o în iunie



După victoria cu 3-0 pe care a repurtat-o marți, pe teren propriu, contra macedonenilor de la Vardar Skopje, Steaua se poate considera aproape calificată în turul 3 preliminar al Champions League.

Tragerea la sorți efectuată vineri, la Nyon, le-a scos-o în față jucătorilor lui Reghecampf pe Dinamo Tbilisi, în condițiile în care echipa georgiană a învins-o în aceeași fază pe formația feroeză EB/Streymur și se poate gândi la rândul său liniștită la dubla manșp cu Steaua.

Interesant este că, dincolo de faptul că ex-sovieticii sunt antrenați de Dușan Uhrin jr, Tbilisi nu este o necunoscută pentru actualul staff al „roș-albaștrilor".

Pe 23 iunie, în timp ce Steaua se afla în cantonament în Austria, georgienii au fost văzuți pe viu la lucru de către Laurențiu Reghecampf și Mihai Stoica, într-un meci pe care Dinamo Tbilisi l-a câștigat cu 1-0, contra echipei lui Mircea Lucescu, șahtior Donețk! Cu această ocazie, managerul Stelei l-a remarcat în primul rând pe portarul Loria, titular în naționala Georgiei, intrând imediat pe internet pentru a se interesa de situația sa.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑