Liderul Ligii 1 are fotbaliști neplătiți de trei luni: ”Nu putem face grevă, dacă ai curaj, îți depui memoriu!”



019 сентября 2015

Liderul Ligii 1 are **fotbaliști neplătiți de trei luni:** ”Nu putem face grevă, dacă ai curaj, îți depui memoriu!”

VIDEO CFR Cluj - Astra 1-1. Giurgiuvenii au câștigat un punct în Gruia, grație reușitei lui Alibec, dar atmosfera din cadrul lotului este departe de cea de la startul sezonului.

Integralist în Gruia, Florin Lovin a vorbit deschis, la flash-interviul acordat la finalul meciului, despre problemele din vestiarul Astrei.

”Nu cred că este normal să fii pe primul loc, dar să fie restanțe salariale. Când am intrat pe teren, am uitat de aceste probleme și ne-am concentrat asupra jocului”, a spus Lovin la Digi Sport.

Mijlocașul giurgiuvenilor a dezvăluit că situația financiară este una care le crează mari probleme jucătorilor.

”Sunt jucători în situații diferite. Unii sunt neplătiți de două luni, unii, de trei luni, unii au de luat niște bonusuri, fiecare în funcție de cum și-a negociat contractul.

Problema este că noi nu vedem o rezolvare a acestei probleme. Dacă domnul Ioan Niculae nu era închis sunt convins că nu se ajungea aici. Au fost multe discuții în ultimele 10 zile despre ce să facem, cum să continuăm și s-a ajuns la concluzia, pentru că nu suntem toți în aceeași situație, pentru că altfel se vorbea de grevă, ca fiecare să facă cum crede de cuviință.

Dacă ai curaj, atunci trebuie să-și depui memoriu, indiferent de repercusiuni, indiferent dacă vei fi trimis la echipa a doua sau nu vei mai juca”, a mai spus jucătorul Astrei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑