U Cluj a pierdut în campionat, înainte de meciul cu Steaua, din Cupă: “N-au nicio șansă!”



019 сентября 2015

 

**VIDEO** U Cluj a pierdut în campionat, înainte de meciul cu Steaua, din Cupă: “N-au nicio șansă!”

U Cluj a înregistrat o nouă înfrângere, chiar înaintea meciului cu Steaua, din Cupa României. Şepcile roşii au fost învinse acasă, de Gaz Metan Mediaş și nu cred că în fața campioanei vor avea vreo șansă în meciul de joi, contra campioanei.

La primul sezon dupa retrogradare, U Cluj și Gaz Metan s-au întâlnit în Seria a doua din liga secundă. Câştig de cauză au avut medieşenii, graţie golului reuşit de Ciprian Petre din lovitură liberă. Oaspeții au mai avut două șanse importante de a înscrie, dar portarul alb-negrilor a fost la post.

U Cluj a ajuns la trei înfrângeri consecutive în campionat și așteaptă vizita Stelei. Joi, de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, își dispută cu roș-albaștrii un loc în optimile Cupei României.

“Nu avem decât să fim atenți cu ei și să încercăm să câștigăm la ceea ce înseamnă aport și implicare.”, spune antrenorul Șepcilor Roșii, Marius Popescu. Tehnicianul lui Gaz Metan, Ion Balaur, a fost întrebat dacă U are vreo șansă în fața Stelei: “Nicio șansă!”

U Cluj - Steaua va fi reeditarea finalei de anul trecut din Cupa Romaniei, când roş-albaştrii s-au impus cu 3-0. Partida de joi va începe la ora 20:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑