Șumudică a povestit ce s-a întâmplat la pauză, cu CFR, în vestiar: "Am făcut-o ca să-i trezesc!"



019 сентября 2015

 

**VIDEO** Șumudică a povestit ce s-a întâmplat la pauză, cu CFR, în vestiar: Astra a rămas lider în Liga 1, după punctul smuls pe terenul CFR-ului. Marius Șumudică a oftat ușurat după ce a plecat neînvins din Gruia și are planul făcut: ”Batem Botoșaniul etapa viitoare și terminăm turul pe primul loc”.

”Mă mulțumește punctul. Am venit să nu pierdem, veneam după o înfrângere, apanaj al unui joc dezlânat, cu Pandurii. Nu meritam să pierdem, dar asta e, se întâmplă. Am jucat fără jumătate de echipă azi, îi felicit. Erau atât de contestați când i-am adus că, vezi doamne, i-am adus de la Chiajna.

Lucrăm foarte mult la fazele fixe, suntem preocupați de aceste lucruri. La meciuri la care nivelul este oarecum același, poți decide meciul dintr-o fază fixă. Îi felicit pe jucători. Alibec a făcut un meci senzațional, a alergat foarte mult, crește de la meci la meci. A demonstrat iar că deși e un jucător mai sensibil, ne-a adus un punct mare, care ne menține în fruntea clasamentului. Vom câștiga cu Botoșani etapa viitoare și vom termina turul pe primul loc. După aceea, vom vedea”, a spus Șumudică, la finalul partidei.

Antrenorul giurgiuvenilor a povestit cum i-a motivat pe jucători la pauza meciului, când echipa sa era condusă cu 1-0.

„Am dat cu picioarele în niște sticle, ca să-i trezesc. Din greșeală l-am lovit pe Ricky Boldrin. Au știut să interpreteze cele două partituri și asta înseamnă un bagaj tactic și o evoluție tactică deosebită”, a explicat tehnicianul Astrei.

Marius Șumudică a luat act de faptul că Florin Lovin s-a plâns că jucătorii sunt neplătiți de luni întregi și a recunoscut că aceeași problemă o are și el, la rândul său.

„Îl felicit pe Florin Lovin pentru atitudinea din teren, a alergat enorm, aleargă peste 11 km în fiecare meci. Sunt problemele jucătorilor, eu le-am recunoscut mereu. Care vrea să tragă la aceeași căruță, bine, care nu, nu. Și eu am restanțe financiare, și eu sunt neplătit de câteva luni, dar eu am făcut o promisiune față de acel om din pușcărie și încerc să mă țin de ea. Când nu o să mai pot, nu o să mai pot”, a mai spus Șumi, care, întrebat fiind dacă va odihni jucători la meciul de Cupa României, cu Unirea Brânceni, de miercuri, 23 septembrie, a răspuns astfel:

„Pe cine să odihnesc, că ăștia suntem toți. Am avut doi copii pe bancă. Mă interesează foarte mult în afară de această competiție, pe care o tratăm ca atare, să pregătim foarte bine jocul de duminică, pentru că am avut câteva sincope pe care trebuie să le evităm. Eu sunt nevînvins în deplasare de un an și ceva, vreau să devenim neînvinși și acasă”.

În fine, Marius Șumudică nu o consideră pe CFR Cluj o rivală la titlu, întrucât sistemul cu play-off introdus în Liga 1 face ca toate echipele ajunse între ultimele șase să aibă șanse egale:

„CFR Cluj nu este o contracandidată la titlu, ci o contracandidată la play-off. Toate cele șase echipe, datorită acestei imbecilități, vor avea șanse la titlu”.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑