Штефан Бургиу: «На тренировки езжу на общественном транспорте. Я простой человек» (ВИДЕО)Капитан кишинёвского «Зимбру» центральный защитник Штефан Бургиу в интервью YouTube-каналу «Dosar Media» рассказал о различных приятных и сложных моментах своей жизни, начале футбольного пути и взглядах на некоторые проблемы.

Помимо прочего Бургиу рассказал, что считает себя простым и рядовым гражданином, никогда не хвалится своим статусом, а на тренировки команды «Зимбру» каждый день ездит на общественном транспорте.

О своей личной и футбольной жизни Бургиу рассказал в следующем интервью.

Источник – MOLDOVA.sports.md


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 38 Viță de Vito 20 ноября 2022 | 11:36 In general, cele două federații de fotbal (din Romania și din Republica Moldova) e impetuos necesar să elaboreze și să implementeze un plan de integrare dintre ele. 1. La nivel de echipe naționale (de toate nivelele) e nevoie că aceste amicale sa fie periodice. Sa zicem unul în septembrie și altul în aprilie. 2. Sa se organizeze turnee comune ale echipelor mari, de tineret și de copii. 3. Sa se proiecteze in viitor un campionat comun patronat de federații și de ligile profesioniste de fotbal din Romania și Republica Moldova. 4. Sa se armonizeze cadrul legal în domeniul sportului și a fotbalului, implicit. 5. Sa se faciliteze și să se încurajeze accesul suporterilor echipelor la meciurile din deplasare. 6. Sa se caute perspective fezabile și surse financiare pentru implementarea proiectelor comune, că acestea sa nu depindă de mofturile unor politicieni de calitate joasă. Concluzii: Hotarul de pe Prut trebuie șters atât fizic cât și din mentalitatea oamenilor. Și aceasta nu e doar responsabilitatea autorităților sau federațiilor de fotbal. E responsabilitatea fiecărui cetățean serios și rațional din Romania și Republica Moldova, pentru un viitor mai frumos și prosper pentru următoarele generații.

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑