Cupa Rădăuţanu: echipa secundă a «Daciei» este de neoprit



/><br /><p>La finele săptămânii trecute pe terenul de la CSCT «Buiucani» echipele noastre au disputat meciurile etapei a 5-a a Cupei Rădăuţanu.</p>  <p>«Dacia-3-Buiucani» a suferit a treia înfrângere la turneu.

Chiar dacă oaspeţii era favoriţi ai întâlnirii, scorul a fost deschis de jucătorii de la «Dacia-3-Buiucani» după un contraatac în forţă, la finalizarea căruia s-a aflat Maxim Sevriuc. Spre mijlocul primei reprize cei de la «Ialoveni» au preluat iniţiativa, timp în care au apărut ocaziile la poarta lui Alexandru. În rezultat, «Dacia-3-Buiucani» a primit gol înainte de pauză, iar în a doua repriză oaspeţii au pus presiune şi au marcat golul decisiv.

Dacia-3-Buiucani - CFR Ialoveni 1:2 (1:1)

Golul marcat de «Dacia-3-Buiucani» a fost reuşit de Maxim Sevriuc

Dacia-3-Buiucani: Alexandru, Mardari, Maracuţa (Javelea, 47), Bocun (Cazacu, 36), Semcov, Ghirişan (Iacicovschii, 36), Marin (Tâbuleac, 36), Ţîgîrlaş (Cobzac, 36), Melnic, Namesnic, Sevriuc (Grozav)

CFR Ialoveni: Bivol, Lungu, Trofim, Borta, Bobeica, Bîhă, Tonoh, Popov, Codreanu, Ghimp, Cauş

Arbitru - Ion Orlic (Chişinău)

18 ianuarie. Chişinău, CSTC «Buiucani», aproximativ 50 spectatori

Reportaj foto - http://www.fcdacia.md/photos/cfr_ialoveni_dacia_3_buiucani_2_1/

Echipa secundă a «Daciei» a obţinut a 5-a victorie consecutivă la Cupa Rădăuţanu. De această dată echipa lui Ion Mandrâcenco a trecut lejer de echipa «Zimbru-97», care nu a putut face faţă mult mai experimentatului adversar.

Deja în minutul 11, Ruslan Şauhvalov a deschis scorul după un assist a lui David Andronic. La finalul primelor 35 de minute Şauhvalov a fost deja în postură de pasator decisiv, iar avantajul «dacilor» a fost adus de Muslim Muslimov.

În repriza secundă «Dacia-2-Buiucani» a mai avut câteva ocazii importante de poartă, dar nu au reuşit să mai marcheze în buturile apărate de Flocea. Cu două etape înainte de încheierea fazei grupelor a Cupei Rădăuţanu echipa secundă a «Daciei» şi-a asigurat calificarea în optimile de finală.

Zimbru-97 - Dacia-2-Buiucani 0:2 (0:2)

Goluri: Şauhvalov, 11 - 0:1, Muslimov, 31 - 0:2

Zimbru-97: Flocea, Grozdev, Cazacu, Guţu, (Crudu, 61), Stan, Spirlicenco, Galeşco (Prepeliţa, 41), Başeh, Cojuhari, Danu, Olaru

Dacia-2-Buiucani: Frunza, Grancear, Roşca, Fratea, Gontea (А. Şoimu, 56), D. Andronic, Gantemirov, Şauhvalov, Solomin, Magurean, Muslimov

Avertismente: Stan (Z), 47, D, Andronic (D), 58 Eliminare: Gantemirov (D), 68

Arbitru - Ruslan Muntean (Chişinău)

18 ianuarie. Chişinău, CSCT «Buiucani», aproximativ 200 spectatori

Statistica meciului: şuturi pe poartă - 2-5, şuturi spre poartă - 3-7, cornere - 3-4, offside-uri - 2-2, faulturi - 15-12

Reportaj foto - http://www.fcdacia.md/photos/zimbru_97_dacia_2_buiucani_0_2/

Programul meciurilor din etapa a 6-a

25.01.14. Saxan - Dacia-3-Buiucani - CSCT Buiucani, 11:30

29.01.14. Buiucani-Dacia - Voran - CSCT Buiucani, 14:00

Dacia-2-Buiucani nu va juca în etapa a 6-a din cauza numărului impar de echipe în grupă.

Источник – ФК Дачия


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑