Un britanic a devenit câştigătorul cursei extreme de anduranţă din România



Foto: redbullsignatureseries.com

Britanicul Jonny Walker a câştigat ultima ediţie a cursei extreme de anduranţă - Romaniacs, desfăşurată timp de patru zile în apropierea Sibiului. Pe locul doi a terminat cursa cel mai titrat participant - Graham Jarvis, care are patru victorii în palmares.

Cea mai cunoscută cursă de motociclism din România, denumită Romaniacs, s-a transformat într-un duel sută la sută britanic. Jonny Walker s-a impus pe traseul amenajat în apropierea oraşului Sibiu, după ce l-a învins pe compatriotul său, campionul în exerciţiu, Graham Jarvis.

Jonny Walker a obţinut un timp mai bun în prima zi de concurs, iar Jarvis a fost mai rapid în ziua a doua.

Walker şi-a asigurat victoria abia în a patra zi, în care a reuşit să-şi creeze un avantaj de 12 minute faţă de Jarvis. Ultimul a rămas însă cel mai titrat motociclist din istoria cursei, cu patru titluri în palmares.

Podiumul competiţiei de la Sibiu a fost completat de sud-africanul Ward Young, în timp ce un alt britanic, Paul Bolton s-a clasat pe locul patru, la mare distanţă de campionul din 2009, Andreas Lettenbichler, din Germania, care s-a clasat pe cinci.

Romaniacs,  care este considerată una dintre cele mai grele curse de motociclism extrem din lume, a ajuns în acest an la cea de-a 11-a ediţie. Cel mai renumit câştigător al competiţiei este francezul Cyril Despres, care s-a impus de trei ori.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑