Manchester City a pus punct primei etape din noul sezon din Premier League. Vezi cum au jucat



020 августа 2013

 

Vicecampioana Angliei, Manchester City, a pus punct primei etape din noul sezon de Premier League, cu o victorie categorica in fata lui Newcastle United. City a invins cu 4 la 0 si a urcat pe primul loc in clasament.

 

Cu un nou antrenor pe banca tehnica, chilianul Manuel Pelegrini, care l-a inlocuit in aceasta vara pe Roberto Mancini, Manchester City era obligata sa tina pasul cu rivalele de la United si Chelsea, care au invins in meciurile de debut. Cetatenii au inceput in forta duelul cu Newcastle si au deschis rapid scorul, in minutul 6, prin David Silva. La pauza a fost insa 2 la 0, cand Sergio Aguero a marcat si el, in urma unei pase venite de la Edin Dzeko. 

 

Pe final de repriza, Newcastle a ramas in 10 oameni, intrucat fundasul Steven Taylor a fost eliminat. In partea secunda, Yaya Toure a punctat si el pentru City, cu un sut de senzatie direct din lovitura libera.

 

Ulterior, francezul Samir Nasri a inscris, asa ca Manchester City a spulberat-o pe Newcastle  cu un dureros 4 la 0. Astfel, City s-a instalat in pozitia de lider in Anglia. In etapa a doua cetatenii urmeaza sa o intalneasca pe noupromovata Cardiff City.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑