Un nou record pentru FC Vaslui in Romania: A ajuns la 25 de meciuri fara infrangere pe teren propriu



020 августа 2013

 

Un nou record pentru FC Vaslui in Romania. Echipa a ajuns la 25 de meciuri fara infrangere pe teren propriu. Ieri Vaslui a invins-o cu 1 la 0 pe Sageata Navodari. Impecabil merge si formatia Concordia Chiajna, care a adunat maximum de puncte de la revenirea in Liga Intai.

 

Vaslui a atacat poarta noupromovatei Sageata Navodari inca din start, iar Caue a avut prima sansa in minutul 2. Apoi neamtul Pozder a ratat doua ocazii mari, insa grecul Panagopoulos din poarta oaspetilor a avut din nou interventii salvatoare.

 

Imediat, Vaslui a reusit totusi sa deschida scorul. Celeban a marcat al doilea sau gol din acest sezon dupa ce a reluat in poarta centrarea lui Salageanu.

 

Au urmat alte actiuni importante la poarta oaspetilor, dar acelasi portar grec si-a continuat seria interventiilor. Acesta s-a opus pe rand sutului lui Wilk, apoi executiei surprinzatoare de la 45 de metri a lui Sanmartean. Meciul s-a incheiat 1 la 0, iar vasluienii sunt neinvinsi de trei etape in Liga Intai si au 25 de partide fara infrangere pe teren propriu.

 

Intr-un alt meci desfasurat ieri, Concordia Chiajna a invins-o cu 3 la 0 pe Universitatea Cluj. Chiajna pare de neoprit de la revenirea in prima liga. Gruparea din Ilfov are doua victorii din tot atatea meciuri. Aseara pentru Concordia au marcat Zaharia, Neagu si Onduku.

Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев

Новости

Loading...
Наверх ↑